Tui Na: Chinese lichaamsmassage

Met Tui Na kun je allerlei gezondheidsklachten behandelen. Tui Na massage werkt zeer ontspannend bij nek-, schouder- en rugklachten.

Tui Na massage is een instensieve behandeling. Erg prettig bij een vastzittende nek, schouder en rug. Je kunt hiervoor een losse afspraak maken, bijvoorbeeld als je incidenteel een opkikker voor je rug en schouders kunt gebruiken. Rug-, schouders- en nekklachten zijn vaak stress-gerelateerd

Heb je interesse in een Tui Na-massage? 

Neem gerust contact op.

Over Tui Na massage

Tui Na richt zich niet alleen op spieren en spiergroepen, maar ook op meridianen en acupunten. Met deze massagevorm kun je therapeutisch werken en dring je diep in het weefsel door. Op die manier helpt Tuina bij vastzittende en chronische spierpijn. Ook klachten als migraine, rugpijn, menstruatieklachten en stressgerelateerde klachten kunnen verminderen met Tui Na.

Tui Na wordt toegepast op het hele lichaam. De massage heeft zowel fysieke technieken met drukken, draaien en strijken, als energetische technieken, waarbij de energie, de Qi, weer beter gaat stromen.

Tui Na in combinatie met voetreflextherapie

Ik ben voetreflex- en Tui Na therapeut. Ik gebruik Tui Na-massage vaak in combinatie met voetreflex, bijvoorbeeld om rug, schouders en nek los te maken. Vooral bij spanningsklachten is dit prettig. Bij spijsverteringsklachten combineer ik regelmatig rug- en buikmassage (Tui Na) met voetreflexmassages. Ook bij migraine is er vaak een combinatie van beide therapieën. De voorkeur van jou is hierbij ook van belang. Zowel met voetreflex als met Tui Na gebruik ik drukpunten en meridianen. Door beide te gebruiken hebben we veel meer mogelijkheden om je klachten te lijf te gaan.

Meer weten over de opleiding Tui Na therapie die ik volgde?

Lees meer.

Mijn mogelijkheden om te behandelen zijn groter geworden door meerdere behandelingen te combineren. Ik kan in overleg met jou kiezen wat beter bij jou en je lichaam past.