Wat kost het?

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Tijdens een behandeling bespreken we hoe het met je gaat en welke vooruitgang te bemerken is. Bij de intake vraag ik veel informatie, zodat ik een behandelplan kan maken. Hiervoor is o.a. je anamnese belangrijk.

Tarieven 2023

Onderstaande tarieven zijn voor voetreflex- en Tui Na behandelingen per 1 januari 2023.

Intakegesprek en 1e behandeling  € 70
Vervolgbehandeling € 70
Uitwerking behandelplan* € 55
Korte behandeling** € 55

*Na de eerste behandeling maak ik met alle informatie uit je anamnese, ons gesprek en de eerste massage een behandelplan. Als je een eenduidige behandelvraag hebt, zijn hiervoor geen extra kosten. Als je een meer complexe hulpvraag hebt, dan is het soms nodig om een uitgebreider plan te maken. Hiervoor breng ik kosten in rekening. Ik zal dat eerst met je bespreken.

**Een korte behandeling is niet los te boeken. Dit zijn specifieke behandelingen die onderdeel kunnen zijn van het behandeltraject. 

Vergoeding zorgverzekering

Als je aanvullend verzekerd bent, dan vergoeden de meeste zorgverzekeraars natuurgeneeskundige behandelingen, waar voetreflextherapie ook onder valt. Het is een onderdeel van de alternatieve geneeswijzen. De vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. Neem contact op met je zorgverzekeraar om na te gaan of de behandelingen van De Voetreflextherapeut  worden vergoed. Ik sta ingeschreven bij de beroepsverenigingen FAGT en RBCZ. Je vindt mij ook in de Zorgzoeker VGZ.

Is je niet duidelijk of je zorgverzekeraar mijn behandelingen vergoedt, kun je dit ook bij mij navragen.

Een ontspannende massage: cadeau voor jezelf of voor iemand anders

Wil je jezelf of je partner, vriend(in), moeder, vader, broer of zus een ontspannende massage cadeau doen? Dat kan! Voor 60 euro kun je een afspraak hiervoor maken of een gepersonaliseerde tegoedbon bestellen. Jij of de ontvanger van de bon, krijgt dan een behandeling van 3 kwartier en je mag kiezen uit Voetreflex, Tui Na of een combi-massage. Deze massages zijn niet declareerbaar bij je zorgverzekeraar. De tegoedbon is gepersonaliseerd en kan alleen door die persoon of door de gever gebruikt worden. 

Neem gerust contact op 

Betaling en annulering

Je factuur krijg je achteraf per e-mail. Op verzoek kan ik je ook een geprinte versie geven. Voor mij is het prettig als je de factuur per bankoverschrijving betaalt. Betaal je met een bankoverschrijving, dan is de betaaltermijn 10 dagen. Bij voorkeur betaal je de rekening via iDeal. Dat is makkelijk voor jou en ook voor mij. Als je liever contant betaalt, dan graag gepast. Ik heb geen pin-automaat.

De factuur kun je indienen bij je zorgverzekeraar.

Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat je een afspraak moet annuleren. Als je een afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren afzegt, dan is annuleren kosteloos. Bij te late annulering krijg je een rekening van 35 euro voor de gereserveerde tijd en administratiekosten.

Annuleren en de corona-maatregelen

Vanwege de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus, gelden er andere annuleringsvoorwaarden. Als je annuleert vanwege gezondheidsklachten die kunnen wijzen op een corona-infectie bij jou of als een huisgenoot recent positief is getest, dan is dat kosteloos. Graag wel deze toelichting bij je annulering.

Klachten en geschillen

Als je ontevreden bent of vindt dat ik onjuist heb gehandeld, dan vraag ik je om dit gelijk aan mij te melden. Het zal niet mijn opzet geweest zijn, dus waarschijnlijk kan ik onduidelijkheden verhelderen en van je ervaring leren. Ik zal je klacht altijd serieus nemen en zoeken naar een oplossing voor jou.

Voor de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ) ben ik via de FAGT aangesloten bij www.zorggeschil.nl  en www.quasir.nl.