Wat kost het?

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Tijdens een behandeling bespreken we hoe het met je gaat en welke vooruitgang te bemerken is. Bij de intake vraag ik veel informatie, zodat ik een behandelplan kan maken. Hiervoor is o.a. je anamnese belangrijk.

Onderstaande tarieven zijn voor voetreflex- en Tui Na behandelingen.

Behandeling  € 62
Intake en behandelplan* € 45
Korte behandeling  € 45
Losse behandeling** € 50 - 65

*Na de eerste behandeling beslis je of je verder wilt met de behandelingen. Als je hiertoe besluit, ga ik met alle informatie uit je anamnese, ons gesprek en de eerste massage een behandelplan opstellen. Als je een eenduidige behandelvraag hebt, is het niet altijd nodig om een uitgebreid behandelplan te maken. Dit bespreken we tijdens ons eerste telefonisch contact of n.a.v. de eerste behandeling.

**Een losse behandeling is een éénmalige behandeling gericht op jouw behandelvraag van dat moment. Deze tarieven gelden ook voor tegoedbonnen.

Vergoeding zorgverzekering

Als je aanvullend verzekerd bent, dan vergoeden de meeste zorgverzekeraars natuurgeneeskundige behandelingen, waar voetreflextherapie ook onder valt. Het is een onderdeel van de alternatieve geneeswijzen. De vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. Neem contact op met je zorgverzekeraar om na te gaan of de behandelingen van de Voetreflextherapeut  worden vergoed. Ik sta ingeschreven bij de beroepsverenigingen FAGT en RBCZ. Je vindt mij ook in de Zorgzoeker VGZ.

Is je niet duidelijk of je zorgverzekeraar mijn behandelingen vergoedt, kun je dit ook bij mij navragen.

Kennismakingsmassage als cadeau

Wil je iemand kennis laten maken met mijn behandelingen? Dat kan! Voor 50 euro kun je een tegoedbon kopen.

Neem gerust contact op 

Betaling en annulering

Je kunt aangeven wat je voorkeur van betalen is: contant of via bankoverschrijving. Betaal je met een bankoverschrijving, dan is de betaaltermijn 10 dagen. Bij voorkeur betaal je de rekening via Ideal. Dat is makkelijk voor jou en ook voor mij.

De factuur kun je indienen bij je zorgverzekeraar.

Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat je een afspraak moet annuleren. Als je een afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren afzegt, dan is annuleren kosteloos. Bij te late annulering krijg je een rekening van 30 euro voor de gereserveerde tijd en administratiekosten.

Klachten en geschillen

Als je ontevreden bent of vindt dat ik onjuist heb gehandeld, dan vraag ik je om dit gelijk aan mij te melden. Het zal niet mijn opzet geweest zijn, dus waarschijnlijk kan ik onduidelijkheden verhelderen en van je ervaring leren. Ik zal je klacht altijd serieus nemen en zoeken naar een oplossing voor jou.

Voor de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ) ben ik via de FAGT aangesloten bij www.zorggeschil.nl  en www.quasir.nl.