Zwanger? Voetreflex helpt om je zwangerschap ontspannen en prettig te laten verlopen

24 april, 2016
Geniet van je zwangerschap! Zwanger zijn is bijzonder en mooi! En het is ook spannend en vaak niet zonder klachten. Zwangerschapsreflexologie helpt je om lichamelijke en geestelijke uitdagingen goed door te komen. Bij De Voetreflextherapeut in Amersfoort kun je hiervoor terecht.

Zwanger? Voetreflex helpt om je zwangerschap ontspannen en prettig te laten verlopen

Zwangerschapsreflexologie geeft verlichting bij klachten zoals misselijkheid, maagzuur, rugpijn, bekkenpijn, stemmingswisselingen, blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, oedeem, (milde) hoge bloeddruk en stress. Het is een prettige en ontspannende voorbereiding op je bevalling. Je maakt tijdens de behandelingen intensief contact met je groeiende baby.

Zwangerschapsreflexologie is een goede aanvulling voor je zorg tijdens de zwangerschap. Het vervangt nooit de verloskundige of de gynaecoloog.

De behandelingen van De Voetreflextherapeut worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van het aanvullende pakket. Neem gerust contact op: agnes@devoetreflextherapeut of WhatsApp: 06-10633953.