Weer open op 3 maart!

23/2/2021
De praktijk gaat weer open. Je kunt dus terecht voor voetreflex- en/of Tui Na behandelingen, gericht op de verbetering en het behoud van je gezondheid.

Je kunt een afspraak maken voor voetreflex- of TuiNa behandeling. Zeker na de bijzondere lockdown-wintermaanden kan het nodig zijn om jezelf zowel mentaal als lichamelijk extra goed te verzorgen. Ook herstel van corona of van een winterdip wordt bevorderd door deze massages. Neem gerust contact op als je meer informatie wilt over wat ik voor je kan doen.

Bij afspraken gelden de bekende regels om besmetting met corona te voorkomen. In het kort:

- vooraf bepaal je zelf of je geen ziekteverschijnselen hebt. Hier zal ik ook naar vragen bij binnenkomst. Als je symptomen hebt of er is een huisgenoot ziek, dan moet je de afspraak afzeggen. 

- bij binnenkomst kun je je handen ontsmetten met handgel.

- we dragen beide een mondkapje gedurende de hele behandeling.

- bij aankomst, het bespreken van je klacht en voortgang, en bij vertrek houden we anderhalve meter afstand

Verder volg ik de richtlijnen, adviezen en verplichtingen van de overheid. Verder is er alcoholgel aanwezig. Handdoeken e.d. worden bij elke behandeling verwisseld. Je hoeft niks zelf mee te nemen. Lees meer in dit geupdate bericht over de nu geldende praktijkregels.

Disclaimer 
Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat je besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van een afspraak ga je akkoord met dit risico. 
 

    Weer open op 3 maart!