Voetreflex bij kanker

10/1/2023
Als je behandeld wordt tegen kanker, is het fijn om ondersteuning te krijgen. Zowel lichamelijk als geestelijk krijg je het te verduren. Voetreflex kan ondersteuning en verlichting geven.

Misschien heb je recent je diagnose gehad of je bent al langer onder behandeling. Kanker heeft een grote impact op je leven. Chemokuren, bestraling, accepteren en verwerken dat je de diagnose kanker hebt gekregen: allemaal een aanslag op je hele persoon. Bijwerkingen van de behandeling, vermoeidheid, stress en leven tussen hoop en vrees leiden vaak tot een combinatie van lichamelijke en geestelijke klachten. Je hele systeem raakt uit balans.

Je wilt de ingezette behandeling volhouden en je weet dat dat veel vergt. Het is goed om hier passende ondersteuning bij te kiezen. Voetreflex kan je helpen om zo goed mogelijk door de zware oncologische therapie te komen. In balans blijven, tot rust komen en bijwerkingen verminderen zijn doelen van de ondersteunende voetreflexbehandelingen.

We overleggen welke klachten aandacht nodig hebben. Je fitheid, de fase van de oncologische behandeling en de combinatie van klachten bepalen wat voor voetreflexbehandeling passend voor je is. Omdat je lichaam al veel te verduren heeft, zal de behandeling altijd zacht zijn en tot doel hebben om de balans te herstellen en de energie die er is, zo goed mogelijk te laten stromen.

Ik ben aangesloten bij OncoLokaal, regio Eemland. Dit is een samenwerkingsverband van zorgverleners die ondersteuning bieden bij het leven met kanker.

    Voetreflex bij kanker