Praktijk blijft de hele maand april gesloten

1 april, 2020
Gisteren heeft het kabinet de maatregelen van het RIVM m.b.t. het indammen van het coronavirus tot en met 28 april bekrachtigd. Dat betekent dat ik niet aan het werk ga. De praktijk blijft dicht.

Praktijk blijft de hele maand april gesloten

Dat de RIVM-maatregelen gehandhaafd blijven, kwam niet onverwacht. We zitten met elkaar in een bizarre situatie. Hier in Nederland en in de rest van de wereld. 

Dit betekent dat de praktijk dicht blijft. Het kabinet zal ruim voor 28 april a.s. meer duidelijkheid over het verloop van de verspreiding van het coronavirus hebben. Hopelijk zal blijken dat de intelligente lock down in Nederland goede gevolgen heeft en we meer bewegingsvrijheid krijgen.

Naar verwachting kunnen we in mei niet terug naar de "gewone" orde van de dag. Dat is gisteren ook gezegd door Mark Rutte. Ik hoop wel in mei weer te kunnen gaan werken. In overleg met mijn cliënten zal ik zorgen voor een veilige behandelomgeving. Nu is het nog afwachten wanneer bijvoorbeeld de anderhalve meter afstand geen uitgangspunt meer hoeft te zijn in ons contact. We zullen t.z.t. bespreken welke extra hygiëne-maatregelen we kiezen tijdens de behandelingen. Hierover later meer informatie. 

Tot er meer duidelijkheid is, zal ik geen afspraken meer plannen. Zodra er wel duidelijkheid is, en ik weer mag gaan werken, ga ik heel graag weer van start.

Voor iedereen: zorg goed voor elkaar en voor jezelf, blijf zoveel mogelijk thuis, maar gun jezelf op een verantwoorde manier ook frisse lucht en beweging. Houd fysiek afstand, maar denk wel aan elkaar en geef aandacht aan de mensen die dat nodig hebben. Eet lekker veel groente en fruit....