Pijn behandeling: direct verbetering

18/10/2023
Acupunctuur is zeer geschikt om chronische pijnklachten te behandelen. Pijn kost je veel energie en beperkt je in je doen en laten. Balans Methode Acupunctuur werkt heel vaak en heel direct.

Als je pijn hebt bij beweging, dan is dat op zijn zachtst gezegd heel vervelend. Een pijnlijke schouder, uitstralende pijn vanuit je heup/bil, een tenniselleboog, lage rugpijn, nekpijn en een zere knie zijn voorbeelden van pijnen, die lang aanhouden en terugkerend zijn. Vaak is alleen pijnstilling met paracetamol of ibuprufen of zwaardere middelen een oplossing.

Sinds enige tijd pas ik Balans Methode acupunctuur toe, die succesvol is bij veel soorten pijn. Groot voordeel is dat deze behandeling niet op de pijnlijke plek wordt toegepast èn dat er direct verandering en verbetering merkbaar is. Het klinkt misschien merkwaardig, maar als je pijn hebt in je heup, zal ik je gaan prikken in je schouder/bovenarm...... en dan voel jij dat de pijn verdwijnt in je heup. Het werkt via het netwerk van meridianen/energiestromen in ons lichaam. De naalden veroorzaken een herstel van doorstroming. De stagnatie, die de pijn veroorzaakt, wordt opgeheven. Direct. Een aantal herhaalbehandelingen zorgt voor een langdurige tot blijvende verbetering.

Ik ben blij met deze mogelijkheid om pijn te behandelen. En al veel clienten hebben (soms met grote verbazing) ervaren hoe het werkt. Als je pijnklachten hebt, neem dan gerust contact op.

    Pijn behandeling: direct verbetering