Per 11 mei is De Voetreflextherapeut weer open!

6 mei, 2020
Het hing al een paar dagen in de lucht, maar vanavond werd het officieel bekend gemaakt: voetreflextherapeuten en Tui Na-therapeuten mogen per 11 mei weer aan het werk. En dat is a.s. maandag!

Per 11 mei is De Voetreflextherapeut weer open!

We mogen weer open. Dat is een hele opluchting voor ons. Ik en mijn vele collega's in de alternatieve/complementaire zorg zijn opgelucht en blij met deze onverwacht snelle wijziging van het beleid. Met ingang van maandag 11 mei ben  ik weer open. Ik ben heel blij dat dit weer kan! Zie hier de openingstijden.

Je kunt per mail of app of telefonisch contact opnemen. Ook kan het via dit bericht-formuliertje.

Natuurlijk houden we de RIVM-regels in acht. Afstand houden, geen hand geven, vaker je handen wassen, papieren tissues, zeep en desinfectans gebruiken. Met een paar kleine aanpassingen is het allemaal prima mogelijk gebleken in mijn praktijk. We zullen er even aan moeten wennen en dat gaat lukken ook. De  wc-ruimte is o.a. voorzien van papieren handdoekjes, wat ook bijdraagt aan de hand-hygiëne.

Heel belangrijk: als ik niet vrij ben van corona-verschijnselen, zoals verkoudheid, koorts, hoesten, benauwdheid, dan mag ik niet werken. Ik zal cliënten dan ook afbellen of appen.

Als je als cliënt bij mij een afspraak hebt en je voelt je ziek met corona-achtige verschijnselen, dan mag je niet behandeld worden. Dan bel je af. Eigenlijk heel eenvoudig. Bij binnenkomst zal ik toch nog vragen naar verkoudheid, hoesten of benauwdheid, gewoon voor de zekerheid.

Als één van je huisgenoten koorts of  benauwdheid heeft, dan moet je ook niet bij mij komen. Ook als mijn huisgenoot koorts of verkoudheidsklachten heeft, zal ik niet werken.

Mondkapjes heb ik in huis, in sommige situaties en in overleg zal ik een mondkapje dragen. Bijvoorbeeld als je wat ouder bent of een kwetsbare gezondheid hebt. De mondkapjes zijn niet nodig als we beide geen verschijnselen hebben en dus ook niet gaan hoesten en proesten. Maar ik kan me voorstellen dat je dat in deze fase toch wilt en ik vind het fijn om het aan te kunnen bieden.

Met voetreflexbehandelingen hebben we voldoende face-to-face afstand. Ook Tui Na-massages zijn veilig om gewoon te doen.

In de voorschriften staat dat ik ervoor moeten zorgen dat cliënten elkaar niet tegenkomen of dan anderhalve meter afstand moeten houden. Bij mij kom je nooit een andere cliënt tegen, omdat ik (altijd al) een half uur tussen 2 afspraken heb.

Tussen twee afspraken door zal ik deurklinken, wc-bril, fonteintje, stoelen, de plek waar je je spullen en waterglas hebt gehad reinigen. Alle handdoeken gaan natuurlijk na gebruik in de was.

Ik hoop snel weer volop te kunnen werken. Voetreflex en Tui Na zijn goede behandelingen om je weerstand weer te versterken en meer ontspanning in je lijf en hoofd te brengen.

Neem gerust contact op!