Contactgegevens en mondkapjes

1/10/2020
We willen het coronavirus onder de duim krijgen. Hiervoor zijn nieuwe regels en adviezen gegeven. Hieronder staat wat dit betekent voor mijn praktijk.

Bron- en contactonderzoek GGD

Vanaf nu is het verplicht voor mij om je toestemming te vragen om je gegevens door te geven aan de GGD voor bron- en contactonderzoek, als dat nodig is. Je bent niet verplicht deze toestemming te geven. De keuze is aan jezelf. De formuliertjes liggen klaar als je komt voor behandeling.

Mondkapjes

Wel of geen mondkapje op, is een keuze van jou als cliënt bij mij in de praktijk. Voor cliënten dus niet verplicht. Ik werk zelf met een mondkapje op, zo lang het dringend advies hiervoor van kracht is.

Je kunt natuurlijk zelf een mondkapje opdoen, als je dat wil. 

De normale werkwijze in corona-tijd

Ik behandel je niet als ik zelf klachten heb, verder houden we afstand, wassen of ontsmetten de handen en na een behandeling maak ik alle contactoppervlakken weer schoon en komen er schone lakens en handdoeken. 

Als je zelf of een huisgenoot symptomen van corona heeft (gehad) dan zeg je onze afspraak af. Desnoods op het laatste moment, maar liever eerder. Zie verder de praktijkregels die al golden ivm corona/covid 19.

    Contactgegevens en mondkapjes